Digitale tjenester

Salg og markedsføring er en naturlig del av Venezu sitt DNA og vi har hjulpet utallige bedrifter med deres markedsaktiviteter. Dere kjenner oss kanskje best som et Telemarketingselskap, men det som mange ikke vet er at vi bistår med å utforme kampanjene også.  For at en telefonaktivitet skal fungere så kan forskjellen på suksess og fiasko ligge i små enkeltord og setninger.  For oss var det derfor en helt naturlig forlengelse å bli Googlepartner og dermed hjelpe våre kunder med søkeord, negative søkeord, remarketing, annonser og utforming av dette.  Det er to sider av samme sak som vi har gjort helt siden oppstarten i 2003. 

Vi snakker med flere og flere som ser at selv om det har vært en digital revolusjon, så må en faktisk snakke med sine potensielle kunder, også om en jobber B2B. Vi i Venezu er posisjonert i krysningspunktet mellom salg, markedsføring og den nye digitale hverdagen. Google er for mange helt avgjørende når det gjelder synlighet, men vi ser på mange av de kampanjene vi bistår med at det er telefonen som er det avgjørende verktøyet for å få det viktige møtet.  Så dersom dere har investert, eller har planer om å investere, i Googleannonsering, trenger bistand til utforming og gjennomføring av kampanjer i Hubspot, Click Dimension, Lead Forensic eller andre verktøy har dere en god partner i Venezu!

Sentralt i vårt digitale tilbud er med andre ord at vi knyter sammen Google, de digitale verktøyene (Hubspot, Lead Forensic m.fl.) og deretter følger opp og konverterer digitale leads til møter og salgsmuligheter.

Mange kjenner kanskje Google Adwords men verktøyet består av en rekke andre bestanddeler også og vi har følgende sertifiseringer der vi kan hjelpe deg og ditt selskap:

 • Google Fundamentals
 • Google Adwords med sine undergrupper
  • Google Ads Display
  • Google Ads Mobile
  • Google Ads Search
  • Google Ads Shopping
  • Google Ads Video
 • Google Analytics
 • Google Digital Sales

En god del av våre kunder velger å investere i digitale verktøyer som er spesiallaget for inbound marketing og salg. Det mest kjente på markedet er kanskje Hubspot.  Disse løsningene er laget for å hjelpe bedrifter med markedsføring i sosiale medier, innholdsstyring, webanalyser og optimalisering av søkemotorer. Dette er verktøyer Venezu har jobbet i med våre kunder og partnere i mange år og kjenner fra vår daglige drift.  Andre kjente verktøyer er Sales Force, Click Dimension og Lead Forensic for å nevne noen. 

Når det gjelder digitale kampanjer og Telemarketing ser vi at mange selskaper ønsker å bruke oss både til å teste deres nye løsninger, samt administrere og ta fullt eller delvis ansvar for deres markedsføring. Et utvalg av representative eksempler på kombinasjonen av digitale kampanjer, Telemarketing og oppfølging er blant annet:

 • Verdens største IT-selskap:

Den første digitale kampanjen et av verdens største og mest kjente IT-selskaper skulle gjøre i Norge var det vi som gjennomførte. Vi kontrollerte og konverterte digitale leads til møter og salgsmuligheter for vår kunde og deres partnere.

 • Ledende forretningssystemleverandør i Norge

Vår kunde leverer komplett forretningsløsning med ERP-systemet Microsoft Dynamics 365 Business Central, Dynamics 365, Azure, Office 365 og Power BI, og vi jobber direkte i deres interne systemer og digitale verktøy. Digital aktivitet og leads følges opp og konverteres til møter og salgsmuligheter av oss ved bruk av Hubspot og Clickdimension.

 • Verdensledende printerprodusent

Vår kunde tilbyr dokumenttjenester, rådgiving, programvare og maskiner til bedriftsmarkedet i hele verden og bruker våre tjenester til å konvertere digitale leads til møter og salgsmuligheter. Av åtte land/kontorer i Nord-Europa er den norske delen de eneste som benytter ekstern leverandør til å konvertere digitale leads, og også de eneste som får møter og salg ut av digitale leads. Lead Forensic er verktøyet dette administreres i. 

 • Ledende produsent innen løsninger for kryptert informasjonsdeling

Vår kunde jobber med kryptering av epost, spesielt rettet mot regnskapsbyråer og andre som håndterer og sender sensitiv informasjon som personopplysninger på epost. Deres løsning automatiserer krypteringen av utgående epost og vi har jobbet i kundens Hubspot der vi har kontaktet mulig kunder, sendt ut mail og tilbud samt fulgt de opp.

 • Verdensledende leverandør av Digital Asset Management

Vår oppdragsgiver jobber med Digital Asset Management løsninger der vi følger opp, booker møte med og skaper salgsmuligheter hos de som har lastet ned for eksempel e-bok eller fyller i kontaktskjema. Alt administreres gjennom Hubspot.

 • Global aktør innen digital transformasjon

Vår kunde er en global aktør innen digital transformasjon. De har en hel del digitale kampanjer og vi jobber i deres Hubspot som tracker klikk slik at vi kan følge opp med relevant budskap, sjekke interesse, booke møter og avdekke leads.