Heltid

PERSONELL FRA VENEZU SERVICE PÅ HELTID:

Det finnes en rekke gode grunner til å leie inn ressurser på heltid: kanskje ønsker dere å vurdere om dette er en fremtidig, fast ansatt medarbeider, om det trengs ekstrahjelp for å hjelpe dere i ferier eller i forbindelse med permisjoner. Ved å leie inn en medarbeider fra Venezu Services tar vi jobben med å finne din nye kollega og alt det medfører. Videre vil dette redusere risikoen med å ta inn en ny medarbeider og det er en god måte å få testet ut sin nye kollega på.

BARE DYKTIGE MEDARBEIDERE

«Bare dyktige medarbeidere» er vårt motto! Venezu Services fokuserer på unge, lovende og fremadstormende medarbeidere med mye energi og et stort ønske om å bevise hva de er gode for! Energi, motivasjon og innsats er, slik vi ser det, det aller viktigste som skal til for å lykkes i sin nye jobb!

LEI INN – SÅ REKRUTTER!

Det er ingenting som gjør oss i Venezu Services gladere enn når et leieforhold ender i fast ansettelse, og vi har tre parter som er like fornøyde! Dere med en ny og dyktig medarbeider, vikaren med sin nye faste jobb og vi med et vellykket utført oppdrag og en kunde som også kommer tilbake til oss ved neste anledning.

Kontakt oss for et uformelt møte eller tilbud.