Marketing for hire

MARKEDSPERSONELL FOR KORTERE ELLER LENGRE OPPDRAG? 

Ønsker dere markedspersonell har vi kontaktene og gode kandidater fra blant annet BI, Markedshøyskolen og andre ledende skoler innenfor markedsføring. Dette kan være nyutdannede med høye ambisjoner eller dyktige kandidater som har opparbeidet seg lang erfaring innenfor området. Som på mange av våre tjenester kan en velge mellom personell fra våre fast ansatte medarbeidere, eller så gjør vi et søk for dere for å finne din nye kollega!

Videre kan vi tilby en unik tjeneste innenfor markedsføring der vi tar hånd om dine outsourcede markedsaktiviteter der våre konsulenter håndterer dine kampanjer og aktiviteter fra A til Å på kortere eller lengre sikt.  Det kan være gjennomføring av seminarer, event, kick-off, kundetreff o.l. Her vil våre faste markedsførere kunne leies inn på kortere eller lengre oppdrag.  Hør med oss om alle de forskjellige oppdrag vi har utført!

Tilbudet vårt under denne tjenesten er to-delt: først er det vår unike tjeneste der vi tar hånd om dine outsourcede markedsaktiviteter! Våre konsulenter vil da håndtere dine kampanjer og aktiviteter fra A til Å på kortere eller lengre sikt! 

  • Markedskoordinator
  • Personell for markedsundersøkelser
  • Salg og markedsføring
  • Demo i butikk
  • Andre Markedsoppdrag


Kontakt oss for et uformelt møte eller tilbud.