Erfaring med Dynamics 365 ?

Venezu Services AS

Venezu er et rekrutterings- og bemanningsbyrå som jobber utelukkende med B2B-selskaper innenfor IT og datakommunikasjon.  Vi fokuserer på det nordiske markedet og vi ser etter motiverte og dyktige kandidater som passer inn i et innovativt og «can-do» miljø hos våre kunder.  Vi ser nå etter en ny medarbeider til en av våre kunder:

Vår oppdragsgiver bistår kundene med å utvikle medlems- og selvbetjeningsløsninger med Min Side basert på Office365, Dynamics CRM Online, Dynamics 365 Portal samt integrasjoner av dette mot økonomi- og fagsystemer.
 
Selskapet har økende oppdragsmengde, og søker etter en som primært kan hjelpe til med konfigurasjon av Dynamics 365 og webutvikling, men også delta i å løse utfordringer på andre teknologier.
 
Vi er på jakt etter deg som er proaktiv og initiativrik. Vi ser for oss at du er selvgående og trives med å jobbe i et team, men samtidig har en evne til å løse oppgaver på egenhånd. Du har tydelig kundefokus, og evner å oversette forretningens behov til velfungerende tekniske løsninger som kunden mestrer å bruke. Gode kommunikasjonsegenskaper i norsk muntlig og skriftlig er en forutsetning.

 

Arbeidsoppgaver:

 • Dynamics 365 Online og Dynamics 365 Portals konfigurasjon.
 • Benytte seg av eksisterende muligheter som finnes i Dynamics 365 og Office 365, spesielt på automatisering av arbeids- og forretningsprosesser, og også spesialtilpasninger der dette må til.
 • Bistå i å integrere Dynamics 365 mot Web og andre løsninger.
 • Utforme og gjennomføre opplæring slik at kundene kan ta i bruk de nye mulighetene.
   

Ønskede kvalifikasjoner:

 • Minimum 2 - 3 års deltagelse i prosjekter med Dynamics 365 Online/On-Premise.
 • Minimum bachelorgrad med gode resultater.
 • Deltakelse fra relevante prosjekter, eller dokumentert sertifiseringer innen Dynamics 365 er en fordel.
 • Kjennskap til databaser og C# programmering.
 • Kjennskap til Office 365.


Vi tilbyr:

Attraktive og konkurransedyktige lønns- og arbeidsordninger, med spennende karrieremuligheter. Den rette kandidaten vil leies inn via Venezu de første månedene før den gjøres til en fast stilling. Selskapet tilbyr en brattere samt en mer personlig og faglig utvikling enn de fleste alternativer fordi de er en unik miks av unge og erfarne teknikere som prioriterer dette, og fordi tjenesten du blir en del av forutsetter høy gjensidig tillit og løpende kontakt med brukere, nøkkelpersoner og beslutningstakere hos kunden. Vår oppdragsgiver holder til i fine lokaler vis-a-vis Akershus Festning, en kort spasertur fra Aker Brygge, Nasjonalteateret, Stortinget og Oslo Sentralstasjon. 

Kontakt rekrutteringsansvarlig for mer informasjon. Søknadsfrist er 30.november men søknader blir vurdert fortløpende. 

 

 

Bransjekategori : IT / Telekommunikasjon / Internett

Bransje: Applikasjonsutvikling

Kort om stillingen

Firma:
Venezu Services AS
Darres gate 21
175 Oslo

Hjemmeside: http://www.venezuservices.no
Arbeidssted:
Tittel: Spesialist Online Dynamics 365 løsninger
Sektor: Privat
Omfang: Fast
Antall stillinger: 1
Utløper: 2018-12-01

Kontakt informasjon

Stein Dale Daglig leder +4798042000