God på lisenser?

Venezu AS

Vår kunde er et amerikansk multinasjonalt selskap som utvikler, produserer, lisensierer og støtter en hel rekke produkter og servicer i første rekke innenfor IT.  Dets mest profitable produkt dominerer innenfor kontormarkedet og er tilgjengelig gjennom nettskyen og rettet mot PC-markedet.  De senere årene har selskapet også diversifisert seg og rettet seg blant annet mot videospill samt det elektroniske konsumentmarkedet og innenfor digitale tjenester. 

Vi ser etter en kandidat med mye energi, som ønsker å være med i en industri der det skjer endringer hele tiden og som har salgserfaring med Microsoftlisenser, andre type lisenser eller er et salgstalent. Vi er ute etter en person som kommer med nye ideer, som tenker utenfor boksen, har en lidenskap for jobben og som skaper nye måter på å trekke inn kunder på.

Ansvarsområder:
 • Generere leadsflyt: din jobb vil være å ta kontakt med mulige kunder og skape leads som selskapets Account Exwcutives kan ta videre i salgsprosessen. Du vil være «the go to man» i ditt team når det gjelder salgsleadkvalifikasjoner.
 • Vurderinger: du vil styre og utføre aktiviteter som gjør at en kan vurdere om dette er salgsmuligheter
 • Håndtere eksisterende muligheter: du vil ha nær kontakt med eksisterende kunder, eller leads, for å skape oppmerksomhet om vår kundes merkevare, fortelle om kursmuligheter, du vil koordinere interne møter og samtaler mellom nye klienter, Account Executives og det utvidede salgsteamet.
 • Kundesupport: du vil svare på samtaler og email fra klienter, du vil identifisere muligheter og komme med forslag om fremtidige produkter og tjenester.

Du har følgende bakgrunn:
 • Utdanning på Bachelornivå eller høyere
 • Du har erfaring med ulike salgsteknikker
 • Du kjenner Microsoft Office og fordel om du kjenner Microsoft CRM-Software
 • Du kan bruke MS Excel og fordel om du kjenner til PowerBI
 • Vant med å jobbe med salgsmål
 • God på detaljer, analytisk som person
 • Du brenner for å levere kvalitet og du er ikke «micro managed»
 • Har du sertifisering innen Azure Fundamental eller andre relevante lisenskunnskaper er dette en pluss
Vi ser etter en medarbeider som snakker og skriver både norsk og engelsk flytende. Kandidater som ikke gjør det, vil ikke bli tatt med i vurderingen. Dette er et prosjekt som starter så snart vi har fått den rette kandidaten. Alle søknader og CV må sendes inn som Worddokument og på engelsk. Deadline for å søke er snarest. Vennligst kontakt for eventuelle spørsmål om stillingen.

Venezu er et bemanningsbyrå som fokuserer på å rekruttere unge og lovende talenter til IT-bransjen. Våre kunder er blant Norge, Nordens og verdens største IT-selskaper og de er ute etter de som har ambisjoner og et ønske om å levere den kvalitet som deres kunder forventer. Mange av våre oppdragsgivere er ute etter deg som også har, eller ønsker å jobbe med, digital markedsføring, men som også ser at dette er bare en del av markedsmiksen. Du er innforstått med at du også må ta kontakt og snakke med kunder for å lykkes.
 

Bransjekategori : IT / Telekommunikasjon / Internett

Bransje: Annet

Kort om stillingen

Firma:
Venezu AS
Darres gate 22
0175 OSLO

Hjemmeside:
Arbeidssted:
Tittel: Løsningselger – Microsoftteknologi
Sektor: Privat
Omfang: Prosjekt
Antall stillinger: 1
Utløper: 2020-09-26

Kontakt informasjon

Stein Dale Daglig leder +4798042000