God på teknologi og kan salg? Bli ekspert på Microsoftteknologi!

Venezu AS

 
Venezu er et bemanningsbyrå som fokuserer på å rekruttere unge og lovende talenter til IT-bransjen. Våre kunder er blant Norge, Nordens og verdens største IT-selskaper og de er ute etter de som har ambisjoner og et ønske om å levere den kvalitet som deres kunder forventer. Mange av våre oppdragsgivere er ute etter deg som også har, eller ønsker å jobbe med, digital markedsføring, men som også ser at dette er bare en del av markedsmiksen.

Vår kunde er en av Europas største partnere til flere av verdens ledende IT-selskaper som blant annet Samsung, HP, HPE og Microsoft.  Vi er nå ute etter en medarbeider som ønsker å jobbe med sistnevnte og med deres løsninger!

Modern Workplace Specialist

Dette er en stilling som passer utmerket for deg som har salgserfaring og som har jobbet med salg- og markedsaktiviteter og helst innenfor IT. Har du erfaring fra salg av Microsoft er det et stort pluss.

I sitt daglige virke vil en jobbe ut mot partnere og vi ser etter deg som har, eller ønsker, å bli god på Microsoftteknologi.  Du liker å jobbe strategisk mot partnere og du er ikke «micro-managed» i ditt daglige virke men tar initiativ for å nå dine og bedriftens mål. 

Videre er det forventet at du er med og utvikler din egen forretningsplan og følger opp partnere og jobber med aktiviteter mot disse som f.eks. seminar, events og andre happenings.  Du vil også sørge for at partnerapparatet får nødvendig trening i ulike digitale verktøy og gjøre dem kjent med nye digitale løsninger.  Videre vil en støtte de ulike partnerne i anbudsprosesser samt bygge den digitale planen.  Kort sagt vil en opptre som en forretningsrådgiver og marketing manager mot disse basert på de produkter og tjenester Microsoft tilbyr. 
Kort oppsummert ser vi etter deg som ønsker
  • Utvikle forretningsplan sammen med partnerapparatet
  • Hjelpe partnere med tilbud og anbud
  • Bistå partnerapparatet med tekniske spørsmål
  • Hjelpe partnere til å bygge og drive etterspørsel
  • Bygge digitale markedskampanjer samt optimalisere salgskanalen
  • Identifisere muligheter for kryss- og oppsalg
Vi ser etter deg som er flytende i både norsk og engelsk samt har relevant høyere utdanning.  Har du i tillegg erfaring med Microsoft cloud produkter er det et pluss men det vil gis opplæring.  Videre vil det også være et stort pluss om du har erfaring innenfor B2B-salg.

Søknadsfrist er 30. oktober og for eventuelle spørsmål kontakt . Intervjuer vil bli gjort fortløpende så vi anbefaler å søke før fristen går ut. 


 

Bransjekategori : IT / Telekommunikasjon / Internett

Bransje: Annet

Kort om stillingen

Firma:
Venezu AS
Darres gate 22
0175 OSLO

Hjemmeside:
Arbeidssted:
Tittel: Modern Workplace Specialist
Sektor: Privat
Omfang: Fast
Antall stillinger: 1
Utløper: 2020-10-30

Kontakt informasjon

Stein Dale Daglig leder +4798042000