Jobbe mot offentlige beslutningsorgan

Venezu AS

Medarbeider – jobbe mot offentlige beslutningsorgan

Vi ser etter en nyutdannet medarbeider som har utdanning som jurist, innen økonomi, studert statsvitenskap, marketing eller teknologi. Har du det passer du veldig bra for denne rollen! Har du i tillegg erfaring med event management og jobbet litt med kommunikasjon er det et pluss. 

Den rette kandidaten vil jobbe støtte vår kundes filantropiske arbeid mot det offentlige samt diverse administrative oppgaver internt.  Det er en jobb i 85 % stilling og den er perfekt for studenter som er inne i sitt siste år eller en nyutdannet kandidat. Ønsker du en jobb på sikt innenfor frivillig arbeid eller in den offentlige sektor er dette en perfekt start!

Blant arbeidsoppgavene er å bygge opp gode forhold til offentlige beslutningstakere og utvikle en lokal plan for dette, samt AI (Aritficial Intelligence) plan og en filantropisk plan (Digital strategisk plan) for å posisjonere vår kunde som en teknologisk rådgiver mot det offentlige, NGO (ikke statlige organisasjoner), media- og opinionsledere, partnere og andre influencers i Norge.

Kort oppsummert er arbeidsoppgavene:

  • Oppsøke statlige myndigheter og utvikle en markeds- og prosessplan for dette
  • Delta i utviklingen av AI plan og utvikle markeds- og prosessplan samt samfunnsansvar
  • Filantropisk plan med tilsvarende som overfor

Vi ser etter en medarbeider om er flytende i engelsk og i norsk. Dette er et prosjekt som går frem til 30. juni 2020 med mulighet for forlengelse. En vil jobbe fra vår kundes kontor sentralt i Oslo.  Alle søknader og CV må sendes inn som Worddokument og på engelsk. Deadline for å søke er fredag 22.juli. Vennligst kontakt for eventuelle spørsmål om stillingen.

 

Om vår kunde og Venezu:

Vår kunde er et amerikansk multinasjonalt selskap som utvikler, produserer, lisensierer og støtter en hel rekke produkter og servicer i første rekke innenfor IT.  Dets mest profitable produkt dominerer innenfor kontormarkedet og er tilgjengelig gjennom nettskyen og rettet mot PC-markedet.  De senere årene har selskapet også diversifisert seg og rettet seg blant annet mot videospill samt det elektroniske konsumentmarkedet og innenfor digitale tjenester. 

Venezu er det byrået som levere flest talent til vår kunde i Norge og har de siste årene stått for ca. 70 % av alle prosjektstillingene. Vi jobber utelukkende mot IT-bransjen og vi fokuserer mot de unge, lovende kandidatene som passer til våre innovative kunder og deres «can-do» mentalitet.  For mer informasjon se også www.venezuservices.no

 

 

 

Bransjekategori : IT / Telekommunikasjon / Internett

Bransje: Annet

Kort om stillingen

Firma:
Venezu AS
Darres gate 22
0175 Oslo

Hjemmeside: http://www.venezuservices.no
Arbeidssted:
Tittel: Government Affair co-worker
Sektor: Privat
Omfang: Vikariat
Antall stillinger: 1
Utløper: 2019-07-22

Kontakt informasjon

Stein Dale Daglig leder +4798042000