Kundekonsulenter - snarlig ansettelse

Venezu Services AS

Vi ser etter kandidater som er nyutdannet fra Høyskolen, BI eller Markedshøyskolen! Ble du nylig ferdig med din Bachelor- eller Mastergrad, og er enten enda ikke i jobb, eller jobber i en butikk og ønsker å få fart på karrieren din? Da ønsker vi å møte deg og presentere de mulighetene vi kan tilby, og de av våre kunder vi kan skaffe deg jobb hos! 

Vi ser etter kandidater som vil bli ansatt på heltid i Venezu AS og deretter er vårt mål å rekruttere deg ut til en av våre kunder gjennom vårt rekrutterings- og bemanningsbyrå Venezu Services AS. Mange av de som har startet hos oss har opplevd det samme dilemmaet etter endt skolegang: enten er tilbakemeldingen etter et intervju at en har for lite erfaring eller så sier arbeidsgiver at en har for god utdanning.  Gjennom de arbeidsoppgaver og de kontaktene vårt firma har, sørger vi for at vi finner bedrifter som ser etter personell med din utdanning i kombinasjon med den erfaring du opparbeider deg hos oss. Vi har så god erfaring med vår forretningsmodell at vi faktisk utfordrer våre medarbeidere til selv å søke andre jobber enn det vi kan tilby på kort sikt for slik å sikre at du når dine yrkesmål, samtidig som det legger press på oss for å skaffe deg din nye jobb! Det kan vi gjøre om du er en kandidat som med følgende bakgrunn:
 
  • Minimum bachelor
  • Flytende i norsk både muntlig og skriftlig
  • Utadvendt personlighet
  • Can-do-attitude
  • Ikke behov for å bli «mikrostyrt» i ditt arbeid
  • Fremoverlent
  • Ønske om å lykkes og stiller høye krav til deg selv

Er dette noe for deg ber vi deg om å registrere din CV på Venezuservices.no sammen med en søknad der du beskriver dine ambisjoner på kort og lang sikt. Ved spørsmål om stillingen kan Tonje Bondhus kontaktes på telefon 958 70 939. 
 
 
 CV og søknad skal registreres og legges inn her

Bransjekategori : IT / Telekommunikasjon / Internett

Bransje: Annet

Kort om stillingen

Firma:
Venezu Services AS
Darres gate 22
175 Oslo

Hjemmeside: http://www.venezu.no
Arbeidssted:
Tittel: Kundekonsulenter - to ledige stillinger
Sektor: Privat
Omfang: Fast
Antall stillinger: 2
Utløper: 2018-11-30

Kontakt informasjon

Tonje Bondhus Daglig Leder 95870939