Nøkkelperson i spennende vekstreise!

Venezu AS

Vil du være en nøkkelperson i spennende vekstreise?

Som Sales Development Representative (SDR) i hos vår kunde vil du jobbe i skjæringspunktet mellom marketing og salg, og få muligheten til å påvirke selskapets vekst gjennom arbeid sammen med dyktige kollegaer. Du vil få ansvar for å være døråpner til mange av Norges største selskaper for å hjelpe de i gang med å digitalisere deres HR- og ledelsesprosesser. Høres dette spennende ut? Da bør du lese videre.

Som markedsledende aktør i Norden leverer vår kunde skyløsninger innen Human Capital Management som inkluderer Core HR, kompetanseutvikling, Performance Management, Talent Management og kompensasjon. Som SDR blir du en viktig bidragsyter til å skape ytterligere vekst for kunden vår, og du vil være involvert i både salgs- og marketingprosesser. Du vil jobbe tett med Sales Executives på det norske salgsteamet, være en del av det norske marketing-teamet, og sparre med de andre SDRene i Norden - og stillingen rapporterer til Marketing Manager for Norge.
 
Arbeidsoppgaver

Som vår kunde sin nye SDR vil du med drivkraft og entreprenørtankegang skape nye, spennende salgsmuligheter. Du vil få ansvar for å aktivt bruke telefon, mail og sosiale medier til å følge opp leads som er generert gjennom markedsaktiviteter og selv skape nye salgsmuligheter gjennom research og oppsøkende virksomhet. Målet er å skape gode relasjoner og booke møter for salg gjennom troverdig kommunikasjon og kartlegging av potensielle kunder. Din målgruppe vil være mellomstore til store organisasjoner i Norge.

Noen av dine nøkkeloppgaver vil være:
  • Identifisere og kontakte nye potensielle kunder
  • Følge opp og kvalifisere leads fra marketing
  • Være aktivt medvirkende i målrettede markedskampanjer
  • Jobbe med datakvalitet og prosesstyring i vårt CRM-system (Hubspot)
Vi søker deg som
  • Har veldig god muntlig og skriftlig formuleringsevne på norsk
  • Har god muntlig og skriftlig engelsk
  • Har erfaring fra salg, oppsøkende virksomhet og gjerne hatt ansvar for egne kunder
  • Er en naturlig relasjonsskaper og liker å ta kontakt med mennesker
  • Er interessert, kontaktsøkende og slår gjerne av en prat med kunder på konferanser og events
  • Har høyere utdannelse innenfor økonomi, salg eller lignende


Som SDR må du være uredd, målrettet og initiativrik - og ikke la deg skremme av at det kan ta tid å jobbe frem gode relasjoner. Sterke kommunikasjonsegenskaper og evne til å forstå kundens problemstillinger vil være avgjørende for å lykkes i stillingen. Du må brenne for salg og motiveres av å nå ambisiøse mål. Vår kunde vokser raskt og dette er en perfekt entry-stilling for en videre karriere i selskapet.

Stillingen rapporterer til Marketing Manager Norge og du vil jobbe tett sammen med han. Dette er en stilling for deg som vil lære markedsføring, se hvordan dette henger sammen med salg samtidig som du får ta del i et selskap som opplever en voldsom vekst etter deres produkt. Helt sentralt i jobben vil være din bruk og oppdatering av det digitale verktøyet Hubspot så dette vil også være en unik mulighet til å lære og forstå hvordan et ledende IT-selskap bruker dette i sin markedsføring. Du vil ikke bare lære dette: du vil ha ansvaret for å drive dette fremover. 

Arbeidssted er Skøyen i Oslo. Vår kunde kan tilby kjempegode kollegaer, sunn og god mat i kantinen, inspirerende utsikt over Oslofjorden - og buss, trikk og tog rett i nærheten for å komme deg kjapt og greit til og fra jobb.

Venezu er et rekrutterings- og bemanningsbyrå som jobber utelukkende med B2B-selskaper innenfor IT og datakommunikasjon.  Vi fokuserer på det nordiske markedet og vi ser etter motiverte og dyktige kandidater som passer inn i et innovativt og «can-do» miljø hos våre kunder. 

Kontakt rekrutteringsansvarlig for mer informasjon. Søknadsfrist er snarest og senest innen den 20.11.2019. Søknader blir vurdert fortløpende. 

 

Bransjekategori : IT / Telekommunikasjon / Internett

Bransje: Annet

Kort om stillingen

Firma:
Venezu AS
Darres gate 22
0175 OSLO

Hjemmeside:
Arbeidssted:
Tittel: Sales Development Representative
Sektor: Privat
Omfang: Prosjekt
Antall stillinger: 1
Utløper: 2019-11-20

Kontakt informasjon

Stein Dale Daglig leder +4798042000