Nyutdannet og ønsker å komme i gang med karrieren?

Venezu AS

Nyutdannet våren 2020 og finner ikke den jobben du ønsker? Det er for oss den beste kandidaten vi kan få: du er motivert til å få jobb, du har et sterkt ønske om å komme ut i arbeidslivet og du er tilgjengelig på kort varsel!
Venezu er et markeds- og bemanningsselskap med spesiell fokus på digitale kampanjer og oppdrag. Vi utfører diverse markedsrelaterte oppdrag på kort og lengre sikt på vegne av våre kunder, samt at vi rekrutterer aktuelle kandidater til våre oppdragsgivere på fulltid. 
Nær 200 ulike bedrifter benytter seg årlig av våre tjenester, og blant disse finner vi Norge, Nordens og verdens største IT-bedrifter.  Vi utfører videre oppdrag for bedrifter i en rekke andre segmenter som logistikk, reiseliv, økonomi, bygg og innenfor konsulentbransjen.  I de senere år har vi også sett en stor vekst innenfor start-ups og gründerbedrifter som kommer til oss rett og slett da de har behov for vår kompetanse innenfor markedsføring. 
Venezu har utviklet en unik rekrutteringskanal inn mot disse bedriftene og vi ser at 80 % av de kandidatene vi tar inn på dette løpet er i relevant jobb i løpet av en periode på tre måneder. Mange mangler relevant erfaring og med vår modell sørger vi for at du får dette og vi trener deg for at vi skal få deg ut i drømmejobben så fort som mulig. Vi har rett og slett et luksusproblem: våre kandidater får jobb fortere enn vi greier å ansette nye!
Vi, og våre kunder, ser etter deg som er nyutdannet innenfor økonomi, administrasjon, markedsføring og/eller strategi og med interesse for hvordan den digitale revolusjonen vil endre måten vi jobber på. Det første steget vil være internt hos oss og det kan du lese mer om på www.venezu.no.
Vi har flere kunder som nå ser etter nyutdannede kandidater som vil jobbe for dem i deres jobb med å hjelpe deres kunder å gjennomføre det digitale skiftet. Har du, eller jobber du nå, i et selskap som Elkjøp, Power eller lignende har du kanskje et ekstra godt utgangspunkt for å gjøre en god jobb hos våre kunder (dette er ikke noe krav).
Kjenner du deg i tillegg igjen i dette håper vi at du tar kontakt:
  • Langsiktighet og god på detaljer
  • Evnen til å levere i henhold til det som forventes
  • Selvinnsikt
  • Evne til multitasking
  • Alle oppgaver er ikke like interessante – en må derfor ha forståelse for at en som nyutdannet ikke nødvendigvis får jobbe nøyaktig med det en vil hele tiden
  • Dokumentert lavt fravær
Derfor ønsker vi og våre kunder kandidater med høyere utdanning, da vi ser at de har opparbeidet seg evnen til å jobbe langsiktig og målbevisst for et mål som ligger lenger fremme. At en derfor ser hvordan ting henger sammen er en egenskap de fleste av våre kunder derfor etterspør.

For mer informasjon om stillingen, kontakt . Se også www.venezuservices.no der du finner mer informasjon om selskapet og våre tjenester.  Intervjuer vil gjøres fortløpende og ansettelser fra og med oktober.

Bransjekategori : IT / Telekommunikasjon / Internett

Bransje: Annet

Kort om stillingen

Firma:
Venezu AS
Darres gate 22
0175 OSLO

Hjemmeside:
Arbeidssted:
Tittel: Kundekonsulent
Sektor: Privat
Omfang: Fast
Antall stillinger: 2
Utløper: 2020-10-30

Kontakt informasjon

Stein Dale Daglig leder +4798042000