Nyutdannet og vil jobbe for et av Norges største IT-selskaper?

Venezu Services AS

Venezu er et rekrutterings- og bemanningsbyrå som jobber utelukkende med B2B-selskaper innenfor IT og datakommunikasjon.  Vi fokuserer på det nordiske markedet og vi ser etter motiverte og dyktige kandidater som passer inn i et innovativt og «can-do» miljø hos våre kunder. 

Vår oppdragsgiver har et sterkt fagmiljø på hybride skyløsninger, digitale samarbeidsverktøy, infrastruktur og sikkerhet, og hjelper kunder å utnytte dagens og morgendagens løsninger. Uansett hvilke utfordringer kundene til vår oppdragsgiver står overfor, skal de vite at de er en partner å stole på. Vår oppdragsgiver tror på potensialet som ligger i å omfavne og dele kunnskap, styrken i å oppnå noe sammen og mulighetene som ligger i utvikling og endring. De har cirka 2.500 ansatte og flere tusen virksomheter som kunder i Norden. Vår oppdragsgiver er i sterk vekst, og hos dem har du store muligheter for videreutvikling. Vi ser nå etter en ny medarbeider til en av våre kunder som

Account Manager - nysalg

Stillingen vil ha høy fokus på kundetilfredshet ved salg av produkter og løsninger. Stillingen innebærer også dialog, ordrer og oppfølging mot våre leverandører. Det meste av kundekontakt vil skje gjennom mail eller telefon, men noen kundemøter må påregnes. Dette vil øke etter hvert som du får mer erfaring.    

Du bør ha en god forretningsmessig forståelse og trives med dialog med kollegaer og kunder. Vi ser etter en kandidat som kan være nyutdannet gitt at du har naturlig forutsetninger for å lykkes i denne jobben. Eventuelt har du ett til to års erfaring fra IT- relatert bransje og med tilsvarende oppgaver. Det er også viktig at du behersker norsk og engelsk skriftlig og muntlig. Arbeidsoppgavene er som følger:

 • Bidra til gjennomføring av salgs- og kundeaktiviteter mot nye kunder. 
 • Oppsøke og skape nye kunderelasjoner i definerte markeder 
 • Identifisere nye forretningsmuligheter 
 • Gjennomføre salgsprosesser, forhandlinger og følge opp tilbud som fører frem til signerte kontrakter
 • Etablere og videreutvikle relasjoner til beslutningstakere 
 • Drive strategisk salg, og oppnå forventede salgsmål 

Dette er en allsidig stilling med mulighet til å jobbe sammen med kompetente kollegaer som bygger IT-løsninger for fremtiden. Vi tror også du vil finne et inspirerende og godt arbeidsmiljø i et firma med korte beslutningsprosesser, men samtidig et godt utviklet prosessrammeverk. Vi er opptatt av at våre ansatte skal få gode muligheter for personlig og faglig utvikling og vi tilbyr konkurransedyktige betingelser.  

Vår kunde har ikke som mål å være best i alt men de skal være best i det de driver med: sentralisert IT-drift og nettbasert programvaredistribusjon. Vår kunde blir regnet som å ha kanskje det beste fagmiljøet innenfor skybasert IT-drift i Norden. Ønsker du å ta del i den endringen som nå skjer hvordan vi samhandler og den raske digitale endringene som skjer nå er dette en utrolig mulighet for den rette kandidat!

For denne stillingen vil vi spesielt legge vekt på følgende egenskaper: 

 • Kundefokusert, serviceinnstilt, entusiastisk og engasjert som person 
 • Relevant Bachelor eller Mastergrad
 • Interesse for IT, forretning og salg
 • Selgende adferd  
 • Evne til å jobbe selvstendig, men også i team  
 • Vilje til å lære og å ta utfordringer 
 • «Can do» holding

Kontakt eller for mer informasjon. Søknadsfrist er fredag 8. februar men søknader blir vurdert fortløpende og sendt til vår oppdragsgiver.   

 

 

 

Bransjekategori : IT / Telekommunikasjon / Internett

Bransje: Annet

Kort om stillingen

Firma:
Venezu Services AS
Darres gate 22
0175 Oslo

Hjemmeside: http://www.venezuservices.no
Arbeidssted:
Tittel: Account Manager
Sektor: Privat
Omfang: Fast
Antall stillinger: 1
Utløper: 2019-02-20

Kontakt informasjon

Stein Dale Daglig leder +4798042000