Spennende stillinger i IT-selskap i sterk vekst!

Venezu AS

Venezu er et rekrutterings- og bemanningsbyrå som jobber utelukkende med B2B-selskaper innenfor IT og datakommunikasjon.  Vi fokuserer på det nordiske markedet og vi ser etter motiverte og dyktige kandidater som passer inn i et innovativt og «can-do» miljø hos våre kunder.  På vegne av et av Norges ledende sikkerhetsmiljøer ser vi nå etter en rekke ulike stillinger innenfor IT-sikkerhet!

Security Advisors

Vår kunde er et av de desidert ledende miljøene innenfor IT-sikkerhet i Norge og er blant annet kåret til den beste Check Point partneren i det norske markedet. Dette gjelder både innenfor kompetanse men også innenfor vekst. I tillegg er selskapet anerkjent for sin kompetanse og høye faglige nivå innenfor en rekke andre IT-leverandører som blant annet Palo Alto, F5 og andre verdenslende aktører. 
Selskapet fokuserer på enterprise og mid-market der deres ressurser er blant de mest etterspurte i markedet. Blant de mest sentrale områdene finner en Cloud Security, Endpoint Security, Identity & Access Management, Data-centric security, OT/IoT, Security intelligence, secure infrastructure.

Selskapet er en del av et verdensomspennende konsern og dette har satset ekstra mye på det norske markedet den siste tiden. Dette er en unik mulighet for de rette kandidatene, med rett bakgrunn, til å være med på å sikre selskapets videre vekst og utvikling. For deg, som IT-spesialist, vil det både være et sted du både får brukt dine kunnskaper mot noen av Norges mest spennende IT-kunder men også gi deg en unik faglig utvikling innenfor ditt felt! Vi ser derfor etter følgende ressurser til vår kunde:
  • Check Point Jr. Ressurs for utvikling av kompetanse langsiktig                                
  • Check Point Sr. Ressurs for PS oppdrag og utvikling av kundene                             
  • Pen-Tester / Rådgiver (Security Advisor)                                                                      
  • IAM / Rådgiver (SecurityAdvisor) 
  • SIEM / Rådgiver (Security Advisor)
Du behersker norsk og engelsk skriftlig og muntlig, samtidig som du evner å være strukturert og kan ditt fag. Du liker høyt tempo, og er god på å strukturere egen hverdag.  For mer informasjon send mail til eller ring på 98042000.  Kandidater vil bli vurdert fortløpende. 

 

Bransjekategori : IT / Telekommunikasjon / Internett

Bransje: Annet

Kort om stillingen

Firma:
Venezu AS
Darres gate 22
0175 OSLO

Hjemmeside:
Arbeidssted:
Tittel: Security Advisors
Sektor: Privat
Omfang: Fast
Antall stillinger: 5
Utløper: 2019-11-23

Kontakt informasjon

Stein Dale Daglig leder +4798042000