Utvikling og tilpasning av nye løsninger

Venezu AS

Venezu er et rekrutterings- og bemanningsbyrå som jobber utelukkende med B2B-selskaper innenfor IT og datakommunikasjon.  Vi fokuserer på det nordiske markedet og vi ser etter motiverte og dyktige kandidater som passer inn i et innovativt og «can-do» miljø hos våre kunder.  Vi ser nå etter en ny medarbeider til

UTVIKLING OG TILPASNING AV NYE LØSNINGER

Venezu sin oppdragsgiver leverer digitalisering som et abonnement til utvalgte virksomheter i Oslo. Det inkluderer brukerstøtte, lynkurs i nye arbeidsmetoder for alle ansatte hos kundene annenhver uke og faste rådgivningsmøter.

Vår oppdragsgiver har kunder som har virksomheter som digitaliseres ved at de foreslår en strategisk plan for ledelsen som deretter kan iverksettes med miniprosjekter. Planen er inkludert i tjenesten, og oppdateres jevnlig som en del av abonnementet. Tjenesten øker i popularitet og vår oppdragsgiver får stadig flere kunder og er samtidig et lite selskap i vekst som gir unike karrieremuligheter.

Oppdragsgiveren vår utvikler både egne produkter og leder en voksende portefølje av kundeprosjekter. De trenger flere medarbeidere innen produktutvikling og kundeprosjekter. Produktene og prosjektene er basert på helt ny skyteknologi der all drift gjøres fra internasjonale datasentre og der utvikling/tilpasning gjøres på toppen av plattformer som kontinuerlig oppgraderes og som gir støtte til nye mobiler og andre enheter som kommer.

Vi er på jakt etter deg som er proaktiv, initiativrik og som har et ønske om å bygge egen kompetanse på fremvoksende teknologier som fremtidens næringsliv vil være bygget på. Vi ser for oss at du er selvgående og trives med å jobbe i et team, men samtidig har en evne til å løse oppgaver på egenhånd. Du har tydelig kundefokus, og evner å oversette forretningens behov til velfungerende tekniske løsninger som kunden mestrer å bruke.

Arbeidsoppgaver:

 • Delta i produktutviklingsteam for videreutvikling av vårt standardprodukt.
 • Delta i kundeprosjekter for å innføre kundeløsninger der produktet inngår som en del av leveransen.
 • Utforme og gjennomføre opplæring slik at kundene kan ta i bruk de nye mulighetene.

Kvalifikasjoner:

 • Gode kommunikasjonsegenskaper i norsk muntlig og skriftlig er en forutsetning.
 • Minimum bachelorgrad med gode resultater.
 • Interesse for nye, sikre og skybaserte løsninger som etterspørres av bedriftsmarkedet.

Vår oppdragsgiver tilbyr:

 • Gode muligheter for faglig og personlig utvikling, der vi jobber med de aller nyeste skybaserte verktøyene sammen med hjelpsomme og kunnskapsrike kollegaer.
 • Utfordrende og varierte oppgaver fra første dag, med god støtte fra medarbeiderne.
 • Å være med på å levere innovative kundeløsninger som gir strålende fornøyde kunder.
 • Lyse, trivelige lokaler sentralt i Oslo.
 • Gode lønns- og arbeidsbetingelser ut fra kvalifikasjoner.

Attraktive og konkurransedyktige lønns- og arbeidsordninger, med spennende karrieremuligheter. Den rette kandidaten vil leies inn via Venezu de første månedene før den gjøres til en fast stilling. Selskapet tilbyr en brattere samt en mer personlig og faglig utvikling enn de fleste alternativer fordi de er en unik miks av unge og erfarne teknikere som prioriterer dette, og fordi tjenesten du blir en del av forutsetter høy gjensidig tillit og løpende kontakt med brukere, nøkkelpersoner og beslutningstakere hos kunden. Vår oppdragsgiver holder til i fine lokaler midt i Oslo sentrum.

Kontakt rekrutteringsansvarlig for mer informasjon. Søknadsfrist er snarest. Søknader blir vurdert fortløpende. 

 

 

Bransjekategori : IT / Telekommunikasjon / Internett

Bransje: Annet

Kort om stillingen

Firma:
Venezu AS
Darres gate 22
0175 OSLO

Hjemmeside:
Arbeidssted:
Tittel: Utvikler
Sektor: Privat
Omfang: Fast
Antall stillinger: 1
Utløper: 2019-09-27

Kontakt informasjon

Stein Dale Daglig leder +4798042000