Vil du ha jobb i et innovativt og inkludererende IT-selskap der du selv er medeier?

Venezu AS

Vil du være med og bygge et av Norges mest attraktive IT-selskaper? Vi er ute etter deg som vil jobbe tett med andre som er svært gode innenfor sine fagfelt, som brenner for kunden for å bygge noe bra, og for å lære og videreutvikle seg til å bli enda bedre. Vi ser etter deg som er faglig dyktig, har konsulentskills og ønsker å bidra vil vår kunde sitt fellesskap både sosialt og med din kunnskap.

Vi søker dyktige utviklere! Fullstack-, Backend- og Frontendutviklere

Vår kunde utvider og ekspandere og søker etter både fullstack, backend og frontend - utviklere!  De er ute etter de med erfaring innen C# og .NET stacken, Java og/eller JavaScript fra systemutviklingsprosjekter. Hos vår kunde vil du utgjøre en merkbar forskjell, og her er du med og bygger opp og former hvordan din egen og andres hverdag blir. Vår kunde ønsker å bidra på en måte som utgjør en forskjell for de rundt seg, for kundene våre og for samfunnet generelt.
Din fremtidige arbeidsgiver jobber med kunder i privat og offentlig sektor, i ulike bransjer. I de fleste prosjektene utvikler selskapet nye løsninger fra bunnen av for kundene sine, men de støtter også kunder i prosjekter hvor man etablerer hyllevareløsninger, eller videreutvikler eksisterende systemer.

Hvem er du?
 • Minimum 2 års relevant erfaring fra smidig systemutviklingsprosjekter med en eller flere av følgende teknolgier: C#, Java, Kotlin, Javascript, Node.js, React, Vue, Kafka, Kubernetes, Docker, SQL.
 • Relevant utdanning fra høyskole eller universitet tilsvarende bachelor, master eller siv.ing.
 • Behersker norsk skriftlig og muntlig flytende
 • Engasjert i å levere ditt beste for kundene våre.
 • Du er systematisk, og du liker å lære og videreutvikle kompetansen din. Du bryr deg om kodekvalitet og deling av kompetanse i det daglige
 • Sertifiseringer innen Scrum/Agile, DevOps, Azure, AWS eller GCS er positivt, men ikke et krav

Vår kunde tilbyr blant annet: 
 • Konkurransedyktig fastlønn med overtidsbetaling samt årlig flat overskuddsdeling til alle ansatte!
 • Mulighet til å kjøpe seg inn i selskapet.
 • 5 uker ferie + fri romjul og påske (Dette gir i snitt 6 uker og 2 dager ferie i året!)
 • Velg selv kurs og konferanser som passer din utvikling, fritt valg av utstyr (PC, mobil og eventuelt annet) og vår kunde dekker mobilabonnementet med 20GB data
 • Full lønn ved foreldrepermisjon, 5% pensjonsinnskudd fra første krone, Helseforsikring og privat reiseforsikring og vår kunde dekker grunnbeløpet på SATS
 • Flat struktur, hvor kompetanse og engasjement er mye viktigere enn rolle og stilling. 
 • Få være med å påvirke hvordan selskapet skal utvikle seg videre
 • Tett oppfølging av en leder, ærlige tilbakemeldinger og fokus på at du skal vokse og utvikle deg i og utover rollen din
 • Treff annenhver fredag etter lunsj, der hele selskapet møtes for kompetanseutvikling, selskapsutvikling og sosialt!

Vår kunde er et raskt voksende konsulentselskap, som vi har høye ambisjoner for. Om du ønsker å forbedre og utvikle deg, delta i samholdet vår kunde har internt, bygge karriere, delta i den rivende utviklingen og realisere ditt fulle potensiale så kan dette være arbeidsplassen for deg!

Høres dette interessant ut? Ikke nøl med å ta kontakt med eller registrer din CV og søknad på https://venezu.recman.no/register.php. Intervjuer gjøres fortløpende for aktuelle kandidater. Søknader og CV’er må skrives på norsk for å bli tatt med i betraktningen.

Venezu er et rekrutterings- og bemanningsbyrå som jobber utelukkende med B2B-selskaper innenfor IT og datakommunikasjon.  Vi fokuserer på det nordiske markedet og vi ser etter motiverte og dyktige kandidater som passer inn i et innovativt og «can-do» miljø hos våre kunder. For mer informasjon om oss se www.venezuservices.no.

 

Bransjekategori : IT / Telekommunikasjon / Internett

Bransje: Applikasjonsutvikling

Kort om stillingen

Firma:
Venezu AS
Darres gate 22
0175 OSLO

Hjemmeside:
Arbeidssted:
Tittel: Fullstack-, Backend- og Frontendutviklere
Sektor: Privat
Omfang: Fast
Antall stillinger: 3
Utløper: 2020-12-22

Kontakt informasjon

Stein Dale Daglig leder +4798042000