Vil du jobbe med kompetanseoppbygging?

Venezu AS

Venezu er et rekrutterings- og bemanningsbyrå som jobber utelukkende med B2B-selskaper innenfor IT og datakommunikasjon.  Vi fokuserer på det nordiske markedet og vi ser etter motiverte og dyktige kandidater som passer inn i et innovativt og «can-do» miljø hos våre kunder.  På vegne av vår kunde ser vi nå etter en ny medarbeider som

Account Manager kurs og kompetanse

Vår kunde er en del av et ledende norsk IT-konsern der fokus er på mennesker, teknologi og kompetanse. Blant deres viktigste verdier er kvalitet, innovasjon og det å engasjere både kunder og medarbeidere.  Det er en av deres datterselskaper som nå ser etter en ny medarbeider til deres kurs- og kompetansesenter. Dette er det mest anerkjente senteret innenfor sitt fagfelt i Norge, og verdens største IT-selskap har kåret dem til Norges beste hele åtte år på rad. De har det bredeste kurssortimentet i Norge, og de har kontorer i de største norske byene. Med mer enn 10.000 kursdeltakere og tusenvis av sertifiseringer hvert år er det derfor de fleste krevende IT-miljøer har valgt vår kunde som deres primærleverandør av deres tjenester.  

For å lykkes i denne stillingen er det viktig at du virkelig ønsker å jobbe med salg, og at du tar opp telefonen for å skape muligheter og er selvdreven. Vår oppdragsgiver er ute etter en kandidat som tenker karriere og vil ta steg for steg internt i bedriften. Etter hvert som en har bygd opp sin egen portefølje vil en jobbe mer målrettet mot større kunder men ting tar tid: en må påregne at det tar et par år å komme opp på det nivået både du ønsker og vår kunde ser for seg at du skal ligge på. Når du er klar for det neste steget i din karriere vil vår oppdragsgiver legge til rette for at du kan vokse videre internt i bedriften. Du kjenner deg igjen i at du er god til å bygge tillit, du vet at ting tar tid og du er villig til å «walk the extra mile», du ser at med høy aktivitet så genererer du business for vår kunde og du har et sterkt ønske om å lykkes. 

Vår kunde vet at det tar tid for å sette seg inn i deres produktportefølje og de ønsker å investere mye tid og krefter i at du skal bli en ressurs for dem internt. Det handler om å jobbe sammen på en best mulig måte for å nå sine felles mål!

Du har:

• Høyere utdanning gjerne innenfor markedsføring
• Stor interesse for den pågående digitaliseringen av samfunnet og organisasjonene
• IT-interesse og -forståelse
• Ambisjoner, energi og langsiktighet
• God ryddighet og struktur
• Evne til å kommunisere effektivt med ledere

Attraktive og konkurransedyktige lønns- og arbeidsordninger og med gode karrieremuligheter. Den rette kandidaten vil leies inn via Venezu de første månedene av arbeidsforholdet før den gjøres til en fast stilling hos vår oppdragsgiver. Selskapet tilbyr en spennende personlig og faglig utvikling. Vår oppdragsgiver holder til i fine lokaler sentralt i Oslo.

Kontakt rekrutteringsansvarlig for mer informasjon. Søknadsfrist er 25.oktober men søknader blir vurdert fortløpende. 


 

Bransjekategori : IT / Telekommunikasjon / Internett

Bransje: Annet

Kort om stillingen

Firma:
Venezu AS
Darres gate 22
0175 OSLO

Hjemmeside:
Arbeidssted:
Tittel: Account Manager kurs og kompetanse
Sektor: Privat
Omfang: Fast
Antall stillinger: 1
Utløper: 2019-10-25

Kontakt informasjon

Stein Dale Daglig leder +4798042000