Vil du jobbe med rekruttering?

Venezu AS

Venezu AS er et bemanningsbyrå (les mer på www.venezuservices.no) som har fokus på unge og dyktige kandidater som gjerne er nyutdannet eller vært i jobb i ett til to år.  Vi rekrutterer spesielt til våre kunder innenfor IT, logistikk, økonomi og produksjon. Mange av stillingene er også en kombinasjon av disse så derfor etterspør våre kunder unge medarbeidere med høy arbeidsmoral og en vilje til å stå på for å nå bedriftens mål i tillegg til egne personlige målsetninger i arbeidslivet. Spesielt innenfor IT har Venezu en høy kjennskap og vi ønsker både å nå flere kunder innenfor dette segmentet, men også utvide vår målgruppe. Vi i Venezu ser derfor etter en ny rekrutterings- og researchmedarbeider til vårt kontor for å bidra til at vi når de målsetninger vi har satt oss.

Dette er en stilling som passer veldig godt for deg som har en utdanning innenfor markedsføring eller HR, og som ønsker å jobbe med mennesker. Dette er en stilling der du får delta i alle ledd, du blir ikke sittende på kontoret med å repetere én oppgave: du kontakter og avtaler møter med våre potensielle kunder, du er med i selve møtet og presenterer oss som selskap, du har ansvaret for å sende ut tilbud til de vi har hatt møte med, du skal søke etter og intervjue kandidater og koordinere intervjuprosessen med kundene, og du har personalansvar for disse kandidatene om de blir leid ut.  Noen av våre kunder ønsker ikke å leie inn de kandidater vi har men derimot å rekruttere direkte: da er det du som har ansvaret for at vi kommer i mål med den prosessen.  
Hva gjør stillingen interessant: dette er en stilling der du vil jobbe med krevende kunder som har store krav til oss som deres samarbeidspartner. Derfor trenger vi en medarbeider som både kan fortelle disse hvorfor de skal velge oss som deres samarbeidspartner, men også sørge for at det vi leverer er av beste kvalitet.  Vi er heller ikke redd for å gi den rette kandidaten mye ansvar og sjansen til å jobbe selvstendig. Samtidig vil en bli fulgt opp i startfasen slik at en ikke vil gå alene i møter eller utforme tilbud på egenhånd. Vi kan hjelpe deg med å fange de ballene du har i luften men du må selv være i stand til å kaste dem opp!

Noen av verdens største IT-selskaper er i dag kunder av Venezu og de største aktørene innen hvert av de viktigste selgementene (produsent, distributør og forhandler) bruker i dag selskapet til å finne nye medarbeidere og ansatte. Vi ser etter deg som har en kombinasjon av flere egenskaper: du må kunne selge oss inn til potensielle nye kunder, du har «øye» for hvem som kan passe som kandidat til våre kunder og du er god på orden og struktur – det siste er viktig for å ha overblikket over mange kandidater når vi har mange ulike stillinger for våre kunder.
 
Din bakgrunn:
  • Minimum bachelor, fortrinnsvis innenfor HR eller Markedsføring
  • Flytende i norsk både muntlig og skriftlig
  • Gode engelskkunnskaper – vi har mange kunder med engelsk som konsernspråk
  • Utadvendt personlighet
  • Can-do-attitude
  • Ikke behov for å bli «mikrostyrt» i ditt arbeid
  • Fremoverlent
  • Ønske om å lykkes og stiller høye krav til deg selv
  • Grunnlønn + bonuser for oppnådde resultater
Er dette noe for deg ber vi deg om å registrere din CV på venezuservices.no sammen med en søknad der du beskriver dine ambisjoner på kort og lang sikt. Søknader som ikke kommer inn via vår webside vil ikke bli vurdert eller besvart. For ytterligere informasjon om stillingen kontakt Stein Dale på mail   
 
CV og søknad skal registreres og legges inn her
 

Bransjekategori : Salg / Markedsføring

Bransje: Annet

Kort om stillingen

Firma:
Venezu AS
Darres gate 22
0175 OSLO

Hjemmeside:
Arbeidssted:
Tittel: Rekrutterings- og researchmedarbeider
Sektor: Privat
Omfang: Fast
Antall stillinger: 1
Utløper: 2020-08-18

Kontakt informasjon

Stein Dale Daglig leder +4798042000